Маска за коса Hairdresser’s Invisible Oil Mask от Bumble and bumble

Иновативна и дълбоко подхранваща маска за коса за ежеседмична употреба, която дарява сухата коса с хидратация, издържаща до 72 часа.

Иновативна и дълбоко подхранваща маска за коса за ежеседмична употреба, която дарява сухата коса с хидратация, издържаща до 72 часа.

Маската Hairdresser’s Invisible Oil е обогатена с емблематичната, лека като перце бленда от 6 масла: кокосово, арганово, масло от сладък бадем, от семена на грозде, от ядки на макадамия и от семена на шафран. Тази терапия за коса е подсилена и от хидратираща бленда от масло от моринга и екстракт от семена на нар.

Сухата и жадна за хидратация коса ще се влюби в тази нова маска с отмиване с удобна капачка, която я прави изключително лесна за употреба. Маската е мултифункционална, защото разплита, добавя блясък и подобрява състоянието на сухата, увредена коса, като намалява наелектризирането ѝ. (Подходяща е и за боядисана коса).

Маската Hairdresser’s Invisible Oil е подходяща за коса с нормална към гъста плътност, както и всички типове коса, включително коса, която не е третирана, суха, увредена, боядисана и/или химически третирана.

Продуктът се нанася на влажна коса, като е добре да се остави за 3-5 минути и след това да се изплакне. Препоръчително е да се използва веднъж седмично.