Машина на времето: първите интервюта на звездите

Когато дърветата бяха големи, а най-големите звезди на Холивуд тъкмо започваха пътя си.

Когато дърветата бяха големи, а най-големите звезди на Холивуд тъкмо започваха пътя си.

Знаменитости при първата си поява на червения килим: виж ги в галерията долу

Галерия: Знаменитости при първата си поява на червения килим

Виж всички снимки

►►►Еволюцията на звездите през последното десетилетие

През изминалата седмица телевизионният канал E! Отбеляза своя 30-и рожден ден. По този повод екипът реши да подари на зрителите най-ценното, което притежава – редки диаманти от архива, а именно едни от първите интервюта на звездите. Носталгичното видео от 1990 г. е публикувано в YouTube канала на телевизията. И малко по-късно – свалено (надяваме се за редакция!).

„Млад съм. Хората казват, че трябва да си почина. Аз не почивам. Човек почива, когато стане на 70. Баща ми имаше собствен бизнес и винаги ни е възпитавал на работа. На 21 години съм. Защо ми е да си почивам?“, парира Уил Смит, който изглежда изобщо не се е променил от онова време.

В клипчето можеш да видиш и младия Брад Пит, който току-що се е снимал в киното, но по никакъв начин не може да произнесе името на героя си.

„Не аз го кръстих така. Той просто така се казва. Та нали не ние си измисляме имената при раждането си.“

А ето го на екрана и младият Лео ди Каприо, който ще разкаже, че любимите му актьори са Джо Пеши и Джак Никълсън.

„Длъжен съм да призная, че ми харесва вниманието. И ми харесва, когато ми взимат интервю!“, без лъжлива скромност докладва актьорът.

През 1990 г. Киану Рийвс е с дълга коса и се снима във филма „Невероятните приключения на Бил и Тед“, за който разказва с удоволствие.