Марго Роби разкри на кого дължи успешната си кариера

Марго Роби каза на кого дължи кариерата си в Холивуд


Първият сериозен проект на Марго Роби беше телевизионният сериал "Съседи", в който актрисата участва от 2008 до 2011 г., докато не се премести в Съединените щати и започна да работи с холивудски студия. В интервю за The Sun звездата изрази благодарност за проекта: "Те ни дадоха този шанс".

Австралийската актриса призна, че снимането в телевизионния сериал е много важен проект за нея, благодарение на който е започнала да работи с холивудски звезди: „Не беше само за да ми даде почивка – даде ми истински шанс да работя върху занаята. Перфектната тренировка преди Холивуд и ще бъда вечно благодарна за това“, каза актрисата.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

„Много от нас са им задължени, че ни дадоха този шанс“, добави 32-годишната звезда. Роби призна, че е осъзнала колко популярно е шоуто, когато е започнала да живее във Великобритания. Звездата се премести в Лондон през 2013 г., след като напусна проекта. „Когато живеех в Лондон, на върха на моето развитие, разбрах колко важно е било това. Хората идваха при мен и ми казваха как го гледат всеки ден“, каза тя.

Припомняме, че Марго Роби се появи във финалния епизод на сериала "Съседи", според Variety. Вярно е, че актрисата не успя да пътува до Австралия, за да заснеме сцените, защото снимаше филма за "Барби".

Марго Роби: новата (жива) Барби

Вижте повече

Марго Роби: новата (жива) Барби

Марго Роби ще бъде в ролята на Барби в новия игрален филм.