Марго Роби: новата (жива) Барби

Марго Роби ще бъде в ролята на Барби в новия игрален филм.

Вече е сигурно: Марго Роби ще бъде в ролята на Барби в новия игрален филм!

Секси стилът на Марго Роби, виж в галерията по-долу:

Галерия: Секси стилът на Марго Роби

Виж всички снимки

►►► Многоликата Марго Роби

След дълго време на слухове, вече има официална информация, че Марго Роби ще играе Барби в предстоящия игрален филм - става ясно от самите Warner Bros и Mattel. Номинираната за „Оскар“ актриса не само ще играе главната роля, а и ще копродуцира филма чрез нейната лична компания LuckyChap Entertaintment, заедно със съпруга си Том Акерли и продуцента Джоузи Макнамара.

Този проект ще бъде първият по рода си игрален филм от франчайза „Барби“ на Mattel Films.

Подробности около сюжета и датата на пускане, обаче, все още не са обявени.

В прессъобщение Роби споделя мнението си за филма и за това, че смята, че фигурата на Барби насърчава към „увереност, любопитство и комуникации“, както и дава възможност на децата – „да се представят в амбициозни роли от принцеса до президент“.

По образ и подобие: кукли, копия на звездите, надникни в галерията по-долу:

Галерия: По образ и подобие: кукли, копия на звездите

Виж всички снимки

►►► Женственост и сексапил от Марго Роби

„За мен е голяма чест да поема тази роля, а и да продуцирам самия филм. Вярвам, че той ще предизвика изключително голям интерес, както и ще се отрази много положително върху децата и публиката по целия свят“, добавя тя в своето изявление.

Слуховете за кастинга на Роби като Барби за път започват през 2015 г., след като според вътрешна кореспонденция, изтекла от Sony, се разкрива, че тя е една от потенциалните актриси, които ще играят известната кукла. През 2017 г. излиза информация, че Ан Хатауей ще бъде Барби. А години по-късно, през октомври 2018 г., The Hollywood Reporter обявява, че Роби е в преговори за главната роля и продуцира филма съвместно с Warner Bros.

Роби претърпява впечатляващи трансформации за предишните си роли, като Харли Куин в „Отряд самоубийци“, Тоня Хардинг в „Аз, Тоня“ и наскоро – кралица Елизабет I в ролята на Мери "Кралицата на Шотландия“. И въпреки че феновете бързат да определят актрисата, че "няма по-подходяща от нея" (защото тя и в реалния живот прилича на Барби), Марго споделя, че не е съгласна ролите да се дават и определят, повлияни от външния вид на актьора.