Марго Роби е новото женско лице на пиратството

Нова, самостоятелна версия на популярния филм "Карибски пирати" се очаква да се появи на бял свят с участието в главната роля на Марго Роби.

Нова, самостоятелна версия на популярния филм "Карибски пирати" се очаква да се появи на бял свят с участието в главната роля на Марго Роби.

Секси стилът на Марго Роби​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Секси стилът на Марго Роби

Виж всички снимки

►►► Марго Роби: новата (жива) Барби

The ​​Hollywood Reporter споделя подробности около новия филм в света на поредицата "Карибски пирати". Западното издание подчертава, че не става въпрос за филм, който ще бъде продължение на поредицата на Тед Елиът и добре познатият сценарист Крейг Мейзин, а за напълно нов проект.

Проектът е в начален етап на продукцията, като се планира действието да се развива в същата "филмова вселена", но с напълно различни герои. Целта на Disney ще бъде да покаже женското лице на пиратството.

Подробности около новия филм все още няма, но за сега е ясно, че Дейвид Джоунс по никакъв начин няма да бъде свързан с шестия филм. В главната роля ще видим Марго Роби, която изигра главната роля и в „Хищни птици“.

Петте филма "Карибски пирати" са събрали над 4,5 милиарда долара, което го прави един от най-успешните адаптации за това време, а желанието на Walt Disney Studios да използва популярността на своята кино вселена с максимална полза е напълно разбираемо.

Нямаме търпение да видим женското лице на пиратството в действие!