Маникюрът ти е всичко, от което се нуждаем, за да ти кажем как се напиваш

Акцентът на маникюра крещи толкова сииилно и ясно.

© iStock

Вид маникюр: Кръгъл с пастелен лак

Вид пиянство: Домошарка

Твоята готина версия за петък вечер: пиеш червено вино в чаша с лед, на която пише „Не можеш да пиеш с нас“, докато държиш заредения си подаръчен ваучер с 500 лв. за неща, които не можеш да купиш, като например годежен пръстен от Pinterest или почивка в някое звездно имение.

© iStock

Вид маникюр: Френски със заоблен връх

Вид пиянство: Импулсивна

Започваш в бар, срещаш човек, чийто приятел притежава друг бар, мяташ се на първото такси,запазваш VIP стая и зануляваш кредитната си карта за текила шотовете.

© iStock

Вид маникюр: Акцентиращ

Вид пиянство: Носталгична

Снимаш мъчително дълго стори за Instagram на приятелката си, която танцува на песента 22 на Тейлър Суифт, преди да попиташ най-добрата си приятелка от гимназията (за десети път) дали си спомня за едновремешните ви щуротии.

© iStock

Вид маникюр: Израснал гел лак

Вид пиянство: Джекил и Хайд

Лежерно, пиеш един коктейл на вечеря или плачеш вечер до към 2 часа след полунощ, гледайки милионите снимки, които си си направила преди това. Междувременно приятелките ти никога не знаят кога е добре да те изведат навън. Шансовете са 50/50. Няма среден вариант.

© iStock

Вид маникюр: Ситен брокат

Вид пиянство: Гореща бърканица

Колкото по-превъзбудена се чувстваш, толкова повече привличаш всички погледи върху себе си. Способна си да прекараш цялата нощ, танцувайки сама и крещейки на песните на любимите ти групи.

© iStock

​Вид маникюр: Дълъг и неонов

Вид пиянство: Драма

Обсебена си от звука, който издава телефонът ти, докато пишеш дълъг текст за партито на бившия си. Той трябва много добре да разбере, че не бива да се появява на партита на общите ви приятел в Snapchat Story.

© iStock

Вид маникюр: Къс, цвят пудра

Вид пиянство: Класическо

Ти: „Изненадана съм колко се изкефих в книжния клуб миналия месец.“ Ти, този месец в книжния клуб: плачеш, допивайки последната бутилка просеко, преди да осъзнаеш, че книгата ти е вкъщи.

© iStock

Вид маникюр: Лакирала си се сама

Вид пиянство: Разорена

Пиеш доста, но си склонна към пестеливост. Въздържаш се да ходиш на брънч и се подсигуряваш с алкохол у вас, за да не отидеш с приятелите си в бар, когато имаш само 20 лева, които не стигат за количеството мартини, които ти се иска да поемеш.

© iStock

Вид маникюр: нокти с камъчета

Вид пиянство: Страхотно

Ааа... би ли започнала живот в Instagram, отговарящ на изискванията и въпросите на последователите си? Мислят си за теб, че си инфлуенсър, защото харчиш 100 лв. за маникюр. (За да сме честни, второто ти аз е начело. Изглежда добре).

© iStock

​ Вид маникюр: Напълно изчистен, може би с дръпната кожичка

Вид пиянство: Конкурентна

Абстрахираш се от професионалната помощ на маникюристка, която те кара да се отпуснеш. Затова отправяме предизвикателство към всеки, който се интересува от играта Бира понг, алкохолен хазарт или всички останали игри с пиене, за които се сещаш.