Мама или съпругата? Бруклин се татуира в подкрепа на главната жена в живота си

Добър опит или жалък опит?

Синът на Дейвид Бекъм се опита да разреши конфликта между съпругата си и майка си. Какво се получи от това - прецени сама.

Интернет буквално кипи - любимото на всички семейство Бекъм преживява първата си сериозна криза, която се обсъжда очевидно от целия свят. Конфликтът между Виктория Бекъм и Никола Пелц продължава да набира скорост.

След като Никола Пелц публикува тъжен пост в социалните мрежи, що се отнася до факта, че периодично „някой може да нарани някого“ и допълни думите си с лична снимка с насълзени очи. Очевидната препратка към конфликта с Виктория и драматичната промяна на външния вид (от блондинка към брюнетка) ясно показват, че момичето преминава през сериозни емоционални промени (или поне иска да изглежда така).

Трудният период в живота на семейство Бекъм-Пелц принуди Бруклин да направи избор между двете най-важни жени в живота му - майка му и съпругата му. Малко вероятно е някой директно да го е попитал за това, но той реши да подкрепи главната жена в живота си. Бруклин публикува нова снимка на себе си с прясна татуировка на думата Married („женен“), като разказва, че е направил тази изненада за съпругата си Никола. Това определено говори едно: Бруклин взе страната на жена си май?

Снимка: @brooklynpeltzbeckham
Снимка: @brooklynpeltzbeckham

Никола явно оцени този жест, като направи обратна изненада под формата на домашни понички за закуска.

Снимка: @brooklynpeltzbeckham
Снимка: @brooklynpeltzbeckham

"Толкова се гордея с теб, вярвам в теб с всяка част от себе си. Ти си любовта на живота ми и имам късмета да прекарвам всеки ден от живота си до теб... Обичам те повече с всяка минута... С любов, твоята съпруга."

Объръщаме ти внимание, че новата татуировка на Бруклин не е първото посвещение на Никола Пелц по тялото му. Той вече има татуировка с името и фамилията й на врата и гърдите си, а преди месец се сдоби с името на баба й на ръката си, в областта до лакътя. Той нарича Джина своята "втора майка".