Малко копие на татко!

Редки кадри: Илон Мъск показа порасналия си син.

През последните няколко месеца около Илон Мъск се говори много. Първо, милиардерът беше обвинен в насърчаване на „пирамида на криптовалута“, след това стана известно, че той тайно отглежда близнаци от своя служителка. По-късно се разшумя и около конфликта с Twitter. Това обаче не е всичко.

Наскоро Wall Street Journal публикува статия, в която се казва, че Мъск е имал връзка със съпругата на Сергей Брин, съоснователят на Google. Разбира се, милиардерът отрече обвиненията, но западните медии твърдят, че имат доказателства.

Синът на Илон Мъск сменя фамилията и пола си

Вижте повече

Синът на Илон Мъск сменя фамилията и пола си

18-годишният Ксавие подаде официална молба за смяна на пола, като уточни, че иска да изостави известната фамилия на баща си и да вземе фамилията на майка...

И докато цял свят обсъжда личния живот и дела на един бизнесмен, той прекарва време с децата си. Милиардерът публикува снимка с порасналия си син X Æ A-XII. На снимката Илон и неговият наследник позират с еднакви прически.

„Ден на благодарността миналата година, след като изгледах твърде много епизоди на Vikings“, пошегува се основателят на Tesla.

Редкият кадър на баща и син предизвика силен отзвук в социалните мрежи. Феновете на Мъск не пропуснаха да отбележат приликата и да изразят щастието си, че гордият баща не крие децата си.