Малките тайни на искрящия празничен грим

Изящество и предпразничен блясък те очакват в Къщата на София с урока по грим на Грета Великова.

 
 

Сезонът на партитата предстои - почти всяка вечер ще има различно събитие, а ти ще искаш външният ти вид винаги да бъде на ниво.

Ето защо първата ти спирка трябва да бъде Къщата на София, която на 4 декември ще се превърне в студио за изящество и предпразничен блясък, водено от един от най-добрите гримьори у нас - Грета Великова.

Тя ще ти разкрие малките тайни на празничен, вечерен, опушен грим и най-съвършената форма на очи, индивидуално създадени в идеална пропорция за твоето лице! Завърши перфектната си празнична визия със съблазнителен поглед или изкушаващи устни!

Грета Великова ще ти сподели своето ноу-хау, доказано в работата й през последните 18 години и усъвършенствано всеки ден. Модната и кино индустрия обича нейните „лица“, затова тя е сред най-търсените гримьори у нас.

На срещата ни Грета ще ти даде много повече от урок по красота, защото лицето е твоята индивидуална визитка, а гримът инструмент, с който да изразиш най-пълно себе си. Техниките, които ще ти покаже ще можеш да прилагаш сама, така че гримът ти да бъде дълготраен и съвършен.

Ще научиш тайните на склуптурирането и озаряването на лицето с цветовете на здравата кожа. Ще получиш индивидуални препоръки за най-подходящата цветна козметика, според твоя тип кожа, а всеки участник ще получи специален подарък от Bell Hypoallergenic!

Заповядай в Къщата на София на 4 декември, 2017 г.!

Водещ: Грета Великова: gretagrim.com.

Вход: 70 лв

За предварително записване:

имейл: arthousesofia@gmail.com или на лично съобщение на страницата на Къщата на София.