„Малки сладки лъжкини“ се завръща от днес

Новият „Малки сладки лъжкини: оригинален грях“ с премиера на 28 юли в подновената тийнейджърска драма.

© HBO Max

Сериалът Max Original, „Малки сладки лъжкини: първороден грях“, ще дебютира днес с първите си три от общо десет епизода. Два нови епизода ще последват на 4 и 11 август, като последните три серии ще са достъпни в стрийминг платформата на 18 август.

Можеш да гледаш любимия си сериал по HBO MAX.

Очаква те ново поколение лъжкини, които са преследвани от „А“ - маскиран убиец, който ги залива със съобщения и заплахи да разкрие греховете на техните майки, както и за техните собствени.

© HBO Max

Преди двадесет години поредица от трагични събития разтърсват работническото градче Роузууд. В днешно време, нова група тийнейджърки – следващо поколение малки лъжкини се оказват преследвани от неизвестен нападател и са принудени да платят за тайния грях, извършен от родителите им преди две десетилетия... както и за собствените си прегрешения.

Озоваваме се на километри от Роузууд, но в рамките на съществуващата вселена от сериала „Малки сладки лъжкини“ от 2010 година – този път в друг град и с ново поколение малки лъжкини.

Актьорския състав на подновения сериал включва Бейли Мадисън, Чандлър Кини, Зария, Малия Пайлс и Мая Рефико играят ролята на новото ни поколение Лъжци. В сериала участват още Малори Бехтел, Шарън Лийл, Елена Гуд, Леа Салонга, Ерик Джонсън и Алекс Айоно.


„Малки сладки лъжкини: първороден грях“ е продуциран от Muckle Man Productions на Роберто Агире-Сакаса и Alloy Entertainment („Клюкарката“, „Малки сладки лъжкини“, „Дневниците на вампира“, „Ти“) в сътрудничество с Warner Bros. Television. И. Марлийн Кинг (разработила оригиналния „Малки сладки лъжкини“), Майкъл Граси, Каролайн Барон и Лесли Моргенщайн от Alloy и Джина Джироламо също са изпълнителни продуценти на сериала, който е базиран на поредицата бестселъри от книги на Сара Шепърд, издадени от Alloy Entertainment.

Оригиналната поредица „Сладки малки лъжкини“ също е достъпна за гледане в HBO Max, където можеш да си припомниш историята.