Майли Сайръс и невероятната рокля, която носи в клипа към новата си песен

Неочаквана визия, взета от есенната колекция на Yves Saint Laurent за 1991 г.

от

© Getty Images

Едва две седмици след като суперзвездата посрещна новата година с омбре рокля на Versace от пролетта на 2006 г. и с искрящ модел с едно рамо от есенната колекция на Bob Mackie за 2002 г., Майли се появи в златист тоалет на Yves Saint Laurent от 1991 г., в клипа към новата си песен „Flowers“.

Пеещата сензация разполага с богат гардероб, препълнен с находки на бранда, проектирани от настоящия творчески директор на френската модна къща Антъни Вакарело. Спомняш ли си мини роклята й с флорални мотиви от есента на 2018 г., която носеше, когато пееше в „Saturday Night Live“ през същата година, или прилепналия й костюм от пролетта на 2022 г., с който беше облечена на „Вечерното шоу с Джими Фалън“ през декември 2021 г.?

Любовната история на Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт в снимки, виж долу в галерията:

Галерия: Любовната история на Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт...

Виж всички снимки

Последното предложение на марката, с което видяхме Майли, е знак на почит към историческите силуети на Yves Saint Laurent с качулки, включващи прилепнали рокли от трико, които се харесаха и на звезди като Оливия Уайлд и Кейт Мос на червения килим.

Първата работа на Майли Сайръс (няма да повярваш!)

След като в края на 2022 г. Майли Сайръс подготви феновете за завръщането си към музиката и издаването на албуми, на хоризонта най-накрая се появи дългоочакваната й нова песен. Майли пее за раздялата си с Лиъм Хемсуърт, с когото се събираха и разделяха на няколко пъти, завършвайки с развод. Пускането на „Flowers“ на 13 януари също създаде много интересни коментари, тъй като това е рождената дата на бившия й съпруг.

Майли Сайръс отново иска да бъде момичето на татко

Вижте повече

Майли Сайръс отново иска да бъде момичето на татко

Изпълнителката е готова първа да подаде ръка за помирение с баща си.