Майкъл Костело: Тейгън ме тласна към самоубийство

Дизайнерът Майкъл Костело разкри, че Криси Тейгън е човекът, който тотално е съсипал живота му.

Дизайнерът Майкъл Костело разкри, че Криси Тейгън е човекът, който тотално е съсипал живота му.

20 пъти, в които Криси Тийгън е била майка за пример​, виж в галерията долу:

Галерия: 20 пъти, в които Криси Тийгън е била...

Виж всички снимки

►►► Криси Тейгън има нова приятелка: Меган Маркъл

Дизайнерът Майкъл Костело, в чиито тоалети сме виждали Бионсе, Ким Кардашиян и много други звезди, проговори как, заради модела Криси Тейгън, той почти загубил работата си в модната индустрия и бил на крачка от самоубийство.

"Не исках да правя това, но няма да се почувствам щастлив, докато не проговоря. Трябва да се излекувам и за това трябва да кажа какво преживях. Исках да се самоубия и все още съм травмиран, депресиран и има самоубийствени мисли"- започва изповедта си в Instagram Костело.

38-годишният дизайнер заяви, че е получил публичен коментар от Тейгън през 2014 г., който го обвинил в расизъм. Това се случило в следствие на разпространението на моментна снимка, в която Костело твърди, че използва непоносимата "N-дума". Дизайнерът успял да докаже, че всичко е фалш, след което се обърнал към Криси, за да съобщи, че е жертва на онлайн клевета. Тейгън обаче не се извинила: "Тя ми каза, че с кариерата ми е свършено и че отсега нататък всички врати ще бъдат затворени за мен"

За негов ужас след това се оказва, че той наистина има големи проблеми в работата си - много марки и хора от модната индустрия са отказвали да си сътрудничат с него.

"Редовно получавах съобщения и обаждания от наши общи приятели и колеги, че тя и Моника Роуз, влиятелен моден стилист, заплашват хора и марки, че ако по някакъв начин са свързани с мен, няма да работят с никого от тях... Няколко пъти се опитах да накарам Тейгън и Роуз да ме чуят и да не вярват на тези лъжи, но те не поискаха да ме изслушат".

Костело призна, че тогава са се появили и първите мисли за самоубийство, след като е загубил смисъла на живота си.

"Нямаше начин да спра да бъда под прицел на мощния холивудски елит, който има властта да затвори всички врати пред теб само с една дума. Не само станах обект на кибер клевета, но и бях в черния списък в реалния живот" - признава той.

Костело отбеляза, че никога до сега не е казвал всичко това на глас, тъй като не е имал възможност да се измъкне от тази ситуация. Но сега е намерил смелост да го направи: "Миналата седмица писах лични писма до семейството и най-близките си приятели, защото смятах, че самоубийството ще бъде най-доброто решение. Каквото и да направих, просто не можех да повлияя на лъжите, на които вярваха Криси Тейгън, Моника Роуз и техните приятели. Казах на семейството си колко ги обичам, колко ме е грижа за тях и колко съжалявам за решението си. Оттогава всички в семейството ми ме наблюдават отблизо против волята ми"

Майкъл отбелязва, че все още не се е възстановил и до днес.

"Просто искам хората да разберат, че и аз съм човек. Преживях най-жестокото отношение, с което десетилетият упорит труд и години на изграждане на лично име и марка, се разбиха с един коментар... Хората, които се обърнаха срещу мен, можеха да се свържат с мен по всяко време, но те отказаха. Вместо това биха предпочели да ме гледат как страдам и да се посмеят на смъртта ми... Все още не мога да се възстановя от травмата, която преживях. Не искам вашето съчувствие. Не искам особено съчувствие от Криси Тейгън, Моника Роуз и онези, които вярваха на лъжите, които чуха за мен. Просто искам да се освободя от това"

Към публикацията си той прикачи снимки от кореспонденцията си с Тейгън, в които Костело моли моделът да го изслуша, обяснявайки че снимките с коментарите му в мрежата са фотошоп. В отговор Тейгън го нарича расист и казва, че хора като него заслужават да умрат.

Снимка: @michaelcostello

Тейгън все още не се е извинил публично на Костело, но преди той да разкаже историята си, тя се извини на всеки, когото някога е наранила или обидила в интернет пространството: "Шегувах се, правех произволни наблюдения. Използвах нови платформи, за да се подигравам на някои известни личности. Всъщност бях несигурна и незряла: мислех, че трябва да впечатля непознати, за да бъда приета. Няма да ви моля за прошка, а само да бъдете толерантни и търпеливи. Моля ви да ми позволите да призная минали грешки и да ми дадете възможност да се усъвършенствам и променя".