Майкъл Б. Джордан и Лори Харви се разделиха

Западни медии съобщават, че Майкъл Б. Джордан и Лори Харви са разделени.


Само след година и половина връзка - Майкъл Б. Джордан и Лори Харви се разделят.

People съобщава, че източник, близък до бившата двойка, е потвърдил новината: „Майкъл и Лори са с напълно разбити сърца... Те все още се обичат силно."

„Майкъл узря много по време на връзката им и беше готов да се обвърже дългосрочно. Той се отпусна в нейна компания, отваряйки се емоционално и давайки начало на истинска романтична връзка за първи път... Те прекараха наистина страхотни моменти заедно и извадиха най-доброто един от друг.”

Звездната двойка направи своя дебют на червения килим през март, като присъства заедно на партито на "Оскар"-ите на Vanity Fair през 2022 г. в Бевърли Хилс.

Лори и Майкъл обявиха официално връзката си в Instagram през януари 2021 г. и отпразнуваха годишнината си през ноември същата година. Месец по-късно Джордан каза пред The Hollywood Reporter, че „най-накрая открих какво е любовта“ с Харви и затова държал да пази връзката им в тайна.

„Като по-млад, не знам дали съм успявал да се справя с натиска от мнения и разделяне, както и да осъзнавая през какво преминава другият човек... Необходим е специален човек, който да те научи да се справяш с това."

Харви също коментира щастието си с Джордан в The Real през септември същата година: „Ние наистина успяваме да балансираме един друг... Наистина вярвам в изявлението, когато казват: „Когато знаеш, че знаеш.“ И мисля, че това наистина се отнася за нашата ситуация и просто си прекарваме много добре заедно.“Галерия: Секс символите, родени в Годината на Свинята

Виж всички снимки