Mайката на Пийт: Ким е идеална за сина ми

Какво наистина мисли майката на Пийт Дейвидсън за връзката му с Ким Кардашиян?

Какво наистина мисли майката на Пийт Дейвидсън за връзката му с Ким Кардашиян?

Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян, виж в галерията по-долу:

Галерия: Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

►►► Ким: Пийт не издребнява и това го прави още по-секси!

Отношенията между Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън определено преминаха на ново ниво. Двойката се среща от октомври миналата година и през това време се случиха много неща помежду им: вече бяха на съвместна ваканция на Бахамите, запознаха се със семействата на половинката, появиха се официално на Met Gala заедно и дори вече преминаха през първите кавги с бившия на Ким.

През тези месеци Ким запозна Пийт със семейството и децата си, а той от своя страна я запозна с майка си - Ейми. А ето и какво е било първото впечатление на майката на звездата от Кардашиян - накратко, оказва се, че Ейми Дейвидсън просто обича Ким: „Тя смята, че Ким е идеална за сина й и не се интересува от славата или парите й... Ейми признава, че никога не е виждала някой, който да се отнася към сина й с такава любов и уважение".

Близък до звездната майка разкрива и че Ейми обича да дава на Ким родителски съвети, въпреки факта, че я смята за перфектната майка. Е, засега всичко изглежда много хубаво, но дали климатът ще се задържи все така розов?