Майката на Бела Хадид: „Дъщеря ми няма филъри“

Йоланда Хадид е категорична, че Бела и Джиджи не са се докосвали до ботокс и филъри.

Йоланда Хадид, майката на супермоделите Джиджи и Бела, публикува своя снимка в Instagram, с която обяви, че на 55-годишна възраст най-накрая се е отървала от „силикона в гърдите, филърите, ботокса, екстеншъните и всички гадости, които мислех, че ми трябват, за да съм в час с изискванията на обществото за това как трябва да изглежда една секси жена“.

Браво, Йоланда, искрено ни изненада! Освен хвалебствията по неин адрес обаче интернет критиците побързаха да развържат злостните си езици.

Виж най-безуспешните пластични операции на звездите в галерията долу:

Галерия: Шокиращите пластични операции на звездите

Виж всички снимки

Те бързо контрираха позитивното послание на мама Хадид с твърдението, че тя може и да няма изкуствени добавки към тялото си сега, но нейната дъщеря Бела не може да се похвали със същото.

Бела с майка си Йоланда през 2018-а...

... И двете през 2015-а... има разлика във външния вид на Бела, но сама прецени дали е заради грима или евентуалните филъри

 

„Съгласна съм с теб, но отнася ли се същото за дъщерите ти – попита в Twitter една потребителка. – Особено Бела? Тя е красива, но трябва ли да си слага филъри? А и тя е част от модния бизнес, как би обяснила това?“

►►► 8 изненадващи места за инжектиране на филъри

Йоланда побърза да отговори: „Децата ми никога не са използвали ботокс или филъри, нито пък са слагали каквото и да е изкуствено в телата си. Те знаят, че не трябва да г о правят, след като са видели какво съм си причинила аз.“

Йоланда в целия й изкуствен блясък през 2014-а г.

Самата Бела Хадид също коментира слуховете преди време. В интервю за списание InStyle тя каза, че би се подложила на скенер, за да докаже на всички колко естествено е лицето й.

Вярваш ли на Бела или не е твой избор. Всеки е свободен да прави с тялото си каквото си поиска. Дори да махне всички „подобрения“ от тялото си на 55 години, както направи Йоланда.