Майка VS дъщеря: стилът на Синди и Кая

Сравняваме стила на популярните модели - майка и дъщеря!

 
 

Сравняваме стила на популярните модели - майка и дъщеря!

Кая Гербер е успешен модел, чийто стил е копиран от милиони момичета по света. Кожени сака и якета, груби ботуши, прави панталони с висока талия - тези комбинации ни създават усещането от 90-те години. В момент, в който всяка една от нас е възобновила чувствата си към модата от това десетилетие, стилът на Кая ни се струва още по-привлекателен. Е, ако майка ти е Синди Крауфорд, със сигурност и ти би имала най-добрият пример и най-голямото вдъхновение, що се отнася до мода.

Виж кои визии на Кая и Синди се припокриват почти до най-малкия детайл, което ни навежда на мисълта, че майката е вдъхновила дъщерята не само да тръгне по стъпките й на супермодел, а и да изгради перфектен личен стил!

►►►5 урока по стил от Синди Крауфорд

Помниш ли рекламата със Синди на Pepsi? В която тя е облечена с бял топ и къси дънкови панталонки? След появата на Кая в подобен сет всички модни (и не само) издания коментираха: „О, точно като майка си“.

Тази визия е ръководство за всички почитатели на 90-те години, които искат да въведат естетиката на любимото десетилетие в гардероба си. Можеш да започнеш с кожено сако – то е задължителен елемент. Остава да добавиш mom jeans и обувки с квадратен нос. Възможно е и боти с остър нос и змийски принт, който е супер подходящ за целта.

Стилът на супермоделите: бъди неустоимо секси като тях (снимки долу):

Галерия: Стилът на супермоделите - бъди неустоимо секси като...

Виж всички снимки

Може да замениш коженото сако с кожено яке, но избери винтидж модел с права кройка и подчертани рамене.

И отново, висока талия и черно сако! Толкова просто и толкова стилно. Достатъчно е да Смениш частта под сакото, за да превърнеш визията от офиса за парти!

►►►Уроци по стил от супермоделите

Бежов велур и дънки са проста, печеливша и много американска комбинация.

Костюм - безспорна класика. При Кая той отговаря на всички съвременни модни изисквания: овърсайз блейзер и панталони клош. За да не изглеждаш твърде формално в подобно облекло, можеш да добавиш ярки аксесоари.