Мадона отказва да работи с Девид Гета заради зодията му

Звездите й го говорят – джиджеят не е деловият й партньор – според зодиака зодиите им не съвпадат.

Звездите й го говорят – джиджеят не е деловият й партньор – според зодиака зодиите им не съвпадат.

Звезден секси street style - в галерията долу

Галерия: Звезден секси street style

Виж всички снимки

►►►Мадона на 60! Вечните цитати на Кралицата

Да, това е достатъчно основание за Мадона да се откаже от сътрудничество с известния диджей.

Всички знаем, че Мадона е много взискателна към работата си, но честно да си признаем, това не го очаквахме и ние.

Поп дивата отдавна се е посветила на хобито си, а именно на астрологията, която видимо й е подсказала, че изобщо не й подхождат представителите на зодия Скорпио.

Това се е случило отдавна, но едва сега Давид реши да разкаже за случката. Още през 2011 г., когато той получи „Грами“ за ремикса си на песента на Мадона Revolver. След което самата певица се свързва с него и му предлага да пуснат съвместен албум. Разбира се, това е огромна чест за музиканта и той с нетърпение очаква следващите стъпки по съвместната им работа.

След това, разказва Давид, Мадона го кани на обяд, за да се опознаят по-добре. Тя през цялото време хвали Гета, силно впечатлена от музиката му, а също и се шегувала с бъдещия съвместен проект.

„Всичко вървеше по мед и масло, атмосферата беше приятелска. Останах с впечатлението, че нещата ще се получат по най-добрия начин“, споделя джиджеят.

Но, съвсем непринудено разговорът завива към зодиакалните знаци и Гета, без никакво притеснение заявява, че той е Скорпион. В този момент всичко се преобръща с главата надолу. Мадона рязко прекъсва разговора и отказва да работи с Давид.

„Съжалявам, но няма да се получи. Приятно ми беше да се запознаем. Довиждане“, казва му тя и напуска заведението.

Малко е да кажем, че реакцията на Мадона е шокирала Давид. Той и до ден днешен не може да разбере защо зодиакалният му знак е провалил сътрудничеството с певицата.

Струва си да отбележим, че астрологията наистина не смята Скорпионите за най-приятните представители на зодиака. Но същото не бива да забравяме, че те притежават много положителни качества, като преданост например, решителност и целеустременост.

Самата мадона е Лъв според хороскопа, но видимо тя не желае по никакъв начин да си сътрудничи със Скорпиони, дори когато става въпрос за такива гениални изпълнители, като Давид Гета.