Лора от сутрин до вечер

Древна загадка преобръща живота на главната героиня – 30-годишната Лора. В един съвсем обикновен ден тя получава два пакета с тайнствени зарове. Древна загадка преобръща живота на главната героиня – 30-годишната Лора. В един съвсем обикновен ден тя получава два пакета с тайнствени зарове.

Режисьор: Димитър Коцев - Шошо

Сценарист: Димитър Коцев - Шошо

С участието на: Милена Николова - Миленита, Христо Петков и др.

Комедия, Драма

Древна загадка преобръща живота на главната героиня – 30-годишната Лора. В един съвсем обикновен ден тя получава два пакета с тайнствени зарове.

Лентата, която ще се появи по кината съвсем скоро - на 3 юни, е екранизация на едноименния роман от 2004 година, написан от самия Димитър Коцев и по собствените му думи, разказва за "приятелите, очарованието на изненадите и главоболията, които могат да ти донесат сбъднатите мечти". Сюжетната линия проследява историята на главната героиня, 30-годишната Лора, която в един обикновен ден получава два пакета с тайнствени зарове. От този момент нататък животът й коренно се променя - уволнена е от работа, отвлечена и неща, които средностатистическият човек трудно може да преживее за години, камо ли за 24 часа.
Лора е изправена пред възможността да открие дали старата легенда за чудодейните зарове, които сбъдват всяко желание на притежателя си, е истина, и да преоткрие истинските си приятели и разбира се, любовта.