Лопес: Най-красивата и елегантна нощ в живота ми

Дженифър Лопес и Алекс Родригес празнуват годежа си, в компанията на своите деца, на стилно парти.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес празнуват годежа си, в компанията на своите деца, на стилно парти.

Неповторимият стил на Дженифър Лопес, виж в галерията по-долу:

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

►►► Тайните, с които Лопес изглежда на 29, а не на 49

Джей Ло казва за вечерта на годежа си: „Най-красивата и елегантна нощ в живота ми“.

Дженифър Лопес знае какво искат нейните фенове и затова веднага им го дава. След като в петък вечерта в Лос Анджелис се разнася хитовата новина за годежа на Лопес и Родригес, за което съобщава западен таблоид, на следващия ден Лопес публикува снимки в личния си Instagram профил серия от сладки семейни снимки на самото събитие.

На снимките се вижда, че децата на двамата влюбени присъстват на партито и изглеждат изключително сладки и щастливи от предстоящата сватба на родителите си. Джей Ло публикува три снимки от събитието (но абсолютно достатъчни). На първата – щастливата двойка се целува, на втората – присъстват и децата им.

Последната снимка, която Дженифър публикува е селфи от близък план, защото честно казано, красивият грим е добре да бъде документиран (и копиран от нас в най-близкото бъдеще!)

През това време Родригес не си губи времето, а разказва подробности за предстоящата сватба.

„Когато мислиш за сватбена подготовка и партньорът ти е Дженфър, всичко което трябва да правиш е просто да кимаш в знак на съгласие" - казва той пред Мари Клер.

„Не знам къде ще се състои, не знам в какво ще бъда облечен, дори не знам датата. Просто ще отида, когато ми кажат.“ - продължава младоженецът.

Родригес разказва, че сватбената дестинация е записана на поканите, които за съжаление вече са опаковани. "Имам една сватбена улика – ще бъде дълъг самолетен полет".

Е, явно скоро няма да получим никаква вътрешна информация за големия ден на Лопес и Родригес. Дали младоженците нарочно прикриват всички подробности, или Дженифър налистина държи настрана и собствения си бъдещ съпруг, се надяваме да разберем все някога...