Защо някои връзки не преживяват празниците

Виж всъщност реалните причини, кото водят до това и главните виновници, за да не се самообвиняваш без причинно.

 

 

Много връзки не издържат празничините изпити. И за това неписано правило е, че най-много раздяли има по Коледа.

Как реагираш, когато скъсат с теб, според хороскопа ти - разбери от галерията долу

Галерия: Как реагираш, когато скъсат с теб, според хороскопа...

Виж всички снимки

►►►Тест: Време ли е за раздяла?

Ако вече надушваш скъсването, да си знаеш, че то ще се случи, каквото и да да направиш. Виж всъщност реалните причини, които водят до това, и главните виновници, за да не се самообвиняваш без причина.

Виж всички причини

Вече е вървяла към приключване

Понякога празниците са просто продължение на вече приключила връзка. Не е лесно да скъсаш с някого, още по-малко пък точно преди Коледа. Но ако сте скъсали след това, вероятно и без това сте щели да го направите и просто сте изчаквали, за да го направите.

Не взе празничния изпит

Коледните празници и Нова година са доста хаотично време за повечето хора и напрежението се натрупва – да намериш идеалния подарък, да направиш добро впечатление на майка му, да отидете на съответните офис партита – всички тези неща могат да изнервят двойките до смърт. Ако е побегнал веднага след Коледа, просто може би стресът му е дошъл малко в повече.

►►►Официалният наръчник за раздяла на Cosmo

Не е било писано

Колкото и да ти се иска да вярваш, че новата връзка ще издържи теста на времето, фактът, че сте скъсали след Коледа вероятно означава, че просто не е било писано да сте заедно и цялата драма няма нищо общо с празниците. Тъжно? Да, но такъв е животът. Не всеки, в когото се влюбиш, иска да изгради дългосрочна сериозна връзка с теб.

Празничният огън изтля

Въпреки вече споменатия стрес по празниците, във въздуха има магия, която създава атмосфера, малко по-различна от останалата част от годината. Ако връзката ти е потръгнала точно преди празниците, може би се е случило благодарение на приятното празнично очакване. Но подаръците вече са отворени, шампанското и коктейлите са изпити, купоните приключиха и се оказва, че огънят на романтиката е изтлял.