Любимата ти козметика вече е още по-близо до теб!

Новият онлайн магазин за луксозни козметични продукти Scarlet Beauty се грижи за всичко, от което се нуждаеш, да бъде на една ръка разстояние от теб!

Новият онлайн магазин за луксозни козметични продукти Scarlet Beauty се грижи за всичко, от което се нуждаеш, да бъде на една ръка разстояние от теб!​

Scarletbeauty е новият онлайн магазин за козметика в България, който стартира на гръцкия пазар с известни премиум марки, като Estee Lauder, Clinique, Mac, La Mer, Tom Ford, Cartier, Bobbi Brown, Jo Malone London и други. Scarlet Beauty е бранд, базиран на концепцията за устойчивост, предлагайки лимитиран брой продукти от минали колекции на преференциална цена.

За екипът на Scarlet Beauty е важно всички дами да се чувстват комфортно в кожата си, затова вчера имахме удоволствието да присъстваме на първия онлайн бюти клас, организиран от онлайн магазина, със специалното участие на Алина Манова, която ни показа важни и страхотни грим техники.

Ще ти издадем един от триковете за нанасяне на червило, в който се влюбихме!

Специалистът съветва, ако имаш любимо червило, което знаеш, че е по-тъмен цвят от необходимото за тона на кожата ти - не е нужно да страдаш от факта, че не сте един за друг и любовта ви е почти невъзможна, а просто да го нанесеш правилно:

► не нанасяй директно с апликатора;

► нанеси с пръст и с леко потупващи движения;

► след което можеш да потъмниш с апликатора;

► последната, но най-важна стъпка - очертай устните си с молив (по възможност различен цвят, от този на червилото), след като вече си нанесла плътно червилото.

Е, вече си готова за изящни и секси целувки!