Линда Еванджелиста отново в модната индустрия след неуспешните пластични операци

Моделът доказа, че днес в модата няма ограничения.

© Getty Images

През 90-те години Линда Еванджелиста е един от най-успешните модели заедно с Наоми Кембъл и Синди Крауфорд. Но напоследък тя изобщо не се появяваше публично и отказваше да се да снима. Факт е, че моделът стана жертва на неуспешна липосукция.

Линда говори откровено за неуспешната козметична процедура за "замразяване на мазнини" с машината Zeltiq Coolsculpting. Моделът искала да намали зоната на брадичката, бедрата и деколтето. Вместо това обаче тя започнала да наддава на тегло. Според признанието на звездата тя вече се е подложила на две операции за липосукция, но несъвършенствата се връщат отново и отново. От 2015 г. тя не се е опитвала да се скрие от очите на обществеността, но изглежда, че Еванджелиста е успяла да преодолее страха си. Супермоделът от 90-те се завръща в индустрията и го прави много ефектно.

Галерия: Стилът на супермоделите - бъди неустоимо секси като...

Виж всички снимки

Линда позира за нова рекламна кампания на марката Fendi с известните чанти на модна къща Baguette и с три бейзболни шапки наведнъж, доказвайки, че днес в модата определено няма ограничения. Можем само да се радваме за Линда Еванджелиста и да я поздравим за завръщането й!

Линда Еванджелиста втрещи фенове с вида си

Вижте повече

Линда Еванджелиста втрещи фенове с вида си

Фенове обсъждат промяната във външността на Линда Еванджелиста.