Лилибет не е в списъка на кралските наследници

Отмъщението е налице! ► Дъщерята на Меган Маркъл и принц Хари не е включена в списъка на кралските наследници. ► Кралските експерти са сигурни, че Меган ще съжалява за интервюто си с Опра Уинфри.

Отмъщението е налице!
► Дъщерята на Меган Маркъл и принц Хари не е включена в списъка на кралските наследници.
► Кралските експерти са сигурни, че Меган ще съжалява за интервюто си с Опра Уинфри.

Гениалните модни трикове на кралското семейство​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Гениалните модни трикове на кралското семейство

Виж всички снимки

►►► Кейт и Уилям подготвят принц Джордж за престола

Изминаха два месеца от раждането на дъщерята на принц Хари и Меган Маркъл и ето, че вече е ясно, че бебето не е получило всички привилегии, които му се полагат!

Оказва се, че Лилибет не се появява в нито един списък на кралските наследници. Братът на Лилибет, Арчи, беше добавен към официалния списък само две седмици след раждането си в Лондон през 2019 г. А сега бебе Лили отсъства - не е ясно дали това е кралска грешка, или ясната позиция на кралицата.

Имайки предвид решението на Хари да прекрати връзката си с кралското семейство и да се премести в САЩ, не е изненада, че Лилибет Даяна Маунтбатън Уиндзор, въпреки, че трябва да бъде осма по ред за трона - тя отсъства от "класацията". В момента нейното място е заето от принц Андрю. Принц Луис, синът на Уилям и Кейт, зае пето място и то само една седмици след раждането си.

Забавянето на дворцовите действия накара някои наблюдателни фенове на двойката да предположат, че това е съобщение до херцога и херцогинята на Съсекс. „Трябва да попитате защо са толкова бавни. Всичко, което трябва да направят е да натиснат бутона за добавяне на нов абзац и да въведат пореден номер. Сигурно са правили това и преди. Направиха го за Арчи. Очевидно го направиха и за Луис, когато той се роди"

А кралските експерти са сигурни, че Меган ще съжалява за интервюто си с Опра Уинфри: "Някой ден Меган ще разбере, че е сгрешила и ще се опита да поправи всичко". Том Куин вярва, че 40-ият рожден ден на Меган може да бъде чудесна причина за примирие със семейството на принца: „Мисля, че по-късно тя ще разбере, че не е трябвало да изгаря мостовете толкова категорично и остро“, казва експертът в разговор за DailyStar.

Реакцията на Хари по повод интервюто обтегна отношенията с баща му и брат му, а след като наскоро стана известно, че херцогът подготвя откровени мемоари за живота си, не изглежда да има светлина в тунела за цялото кралско семейство, а по-скоро - нов удар за монархията.