Лили Джеймс се оперира за новата си роля?

Лили Джеймс изненада феновете си, превъплъщавайки се в Памела Андерсън. Но не само с грима за ролята.

Лили Джеймс изненада феновете си, превъплъщавайки се в Памела Андерсън. Но не само с грима за ролята.

Двойници на знаменитостите​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Двойници на знаменитостите

Виж всички снимки

►►► Лили Джеймс даде първото си интервю след скандала

Екранните визии на Лили Джеймс като Пепеляшка и Наташа Ростов вече отдавна са минало. Сега актрисата работи върху много по-шокираща роля: тя участва в сериала за Памела Андерсън "Пам и Томи", където играе звездата от 90-те.

Образът на актрисата за предстоящия филм отдавна се обсъжда в интернет: някои казват, че Лили не е подходяща, имайки предвид, че гърдите й са като две грахчета в шушулка в сравнение с визията на Андерсън, а други смятат, че прекомерната прилика убива идеята ролята да бъде изиграна от друг, а не от самата Памела.

Но изглежда Джеймс е възприела и усвоила повече от добре характера на Пам (дори по-добре и от подозираното). В нови кадри от снимачната площадка, публикувани в Twitter, актрисата е заловена в обятията на своя колега Себастиан Стан.

Снимките по бански показват гърдите на Лили, които са станали осезаемо по-големи. Много фенове веднага предположиха, че актрисата се подложила на опреция за уголемяване на бюста и то само заради ролята! В коментарите потребителите активно обсъждат промените във външния вид на Джеймс: „Тези гърди са просто ужасни“ / „Не може да се отрече, че тялото й изглежда просто невероятно. Няма нужда от тези гърди!“/ „Приликите са повече от очевидни“.