Лили Джеймс призна скандалната целувка

Актрисата за първи път коментира ситуацията със скандалната целувка между нея и женения й колега Доминик Уест.

Актрисата за първи път коментира ситуацията със скандалната целувка между нея и женения й колега Доминик Уест.

Двойници на знаменитостите, виж в галерията по-долу:

Галерия: Двойници на знаменитостите

Виж всички снимки

►►► Лили Джеймс отменя ангажиментите си. Бяга от скандала

Имайки предвид, че веднага след въпросната целувка Лили отмени всичките си публични изяви и анжименти, за да си спести въпросите и очакваните отговори от нейна страна, известно време, след като се поуспокоиха нещата актрисата се появи в шоуто на Джими Фелън, който беше изключително благосколенен към нея и не й зададе нито един "неудобен" въпрос.

Но мина доста време от скандалната целувка между двамата колеги и очевидно вече актрисата е готова да коментира събитията, признавайки, че „има какво да се каже“.

Припомняме, че актрисата бе уловена от папраци през октомври 2020 г. да целува колегата си Доминик Уест на лодка в Рим. А актьорът е женен за Катрин Фицджералд от 2010 г. След появата на кадъра с целувката Доминик и съпругата му позираха пред дома си, а по-късно публикуваха и изявление, потвърждаващо, че „бракът им е стабилен и те все още са заедно.

Досега Лили избягваше да коментира открито темата, но в ново интервю за The Guardian 32-годишната актриса сподели гледната си точка за противоречията около нея и Доминик: „Всъщност не съм готова да говоря за това... Има какво да се каже, но не сега, още се страхувам."