Лятото на твоята красива коса

През лятото косата има нужда от специална грижа. Слънцето, морската вода и високите температури могат да изтощят косъма, а това кара косата да губи жизнеността си и да се омазнява по-бързо от обикновено.

 
 

През лятото косата има нужда от специална грижа. Слънцето, морската вода и високите температури могат да изтощят косъма, а това кара косата да губи жизнеността си и да се омазнява по-бързо от обикновено.

Но това определено не е повод да униваш! Да, всички знаем, че когато косата ти изглежда добре и ти самата се чувстваш добре, затова TRESemmé са се погрижили да ти осигурят правилната грижа за твоята красива коса, както и предизвикателството да покажеш великолепието си.

TRESemmé те предизвиква – включи се в My Beach Hair Challenge, за което ти разказваме в края на материала.

В неприятните ситуации, в които косата ти се омазнява неприятно бързо, може би ти се струва логично да заложиш на продукти със силно абсорбиращо действие, но това е грешка за косата. Със силно изсушаващите продукти навлизаш в непрестанен омагьосан кръг: мазни корени ►изсушаване на скалпа ►производство на повече себум ►мазни корени...

Тайната за справянето с този проблем е хидратацията, а американската марка продукти за коса TRESemmé създава серията Purify & Hydrate с мицеларна технология, която почиства нежно косата и едновременно с това я хидратира.

Шампоанът и балсамът Purify & Hydrate съдържат 3 ключови съставки за справяне с мазната коса:

1. бяла каулинова глина – естествена и нежна към скалпа натурална съставка, която внимателно абсорбира замърсяванията, без да дразни скалпа;

2. хиалуронова киселина – хидратира косата от корена до краищата;

3. глицерол – заключва влагата в косъма, осигурявайки свежа и чиста коса за по-дълго.

Серията е подходяща както за бързо омазняваща се коса, така и за мазни корени и сухи краища. Съветът на експертите е да започнеш измиването с шампоана TRESemmé Purify & Hydrate и да завършиш с балсама от серията, за да постигнеш най-добрите резултати.

Време е да се насладиш на лятото със здрава и свежа коса!

А TRESemmé те предизвиква да покажеш своята плажна прическа, като качиш снимка или видео в Instagram с #mybeachhair и отбележиш @tresemmebulgaria. Очакват те многобройни страхотни награди всяка седмица.