Лято в злато: най-желаните прически

Нестандартни блондинки и брюнетки от всички краища на света, нападайте!

 
 

Сигурна си, че можеш да различиш бебешки кичури от балеаж (иначе казано, две от най-обичаните прически на жените)?

Лесна работа, така е! Но супер модерните идеи за боядисване това лято включват някои по-сложни и екстравагантни варианти.

От млечно руси нюанси, през златни, до такива като захарен памук, летните цветове при прическата завладяват със своята оригиналност!

23 идеи балеаж за руси коси (галерията долу):

Галерия: Секси балеаж за блондинки: 23 идеи

Виж всички снимки

8 хитови предложения при боядисването на косата за лято 2018

1. Млечно русо с виждащи се по-тъмни кичури

Ако ти допада идеята да се превърнеш в блондинка, но си знаеш, че ще те мързи да поддържаш цвета, този вариант е за теб. По-тъмните корени, които са си там от самото начало, ще ти позволят по-редки посещение в салона. За да го постигнеш, помоли фризьора си за балеаж с преливки. Съвет: ако си брюнетка, подготви се за няколко боядисвания – толкова светлорусо не се постига лесно, особено ако не искаш поражения върху кичурите.

2. Карамелени краища

A post shared by HERSHESONS (@hershesons) on

Абсолютен любимец сред брюнетките, които искат да си поиграят с по-светлите тонове. „Целунатите“ от карамел краища са чудесен избор за настъпващия топъл нюанс. Хубавото е, че можеш да променяш прическата през цялото лято, като използваш различни тонери, които да изсветляват и потъмняват краищата в зависимост от желанието и настроението ти.

►►► Брюнетки, вече има коса в "розово злато" и за вас!

3. „Измито“ розово

A post shared by PONY 포니 (@ponysmakeup) on

Пастелните цветове винаги ще бъдат актуални през слънчевите месеци. Скачаме в тренда с два крака и една глава! Всичко, което трябва да направиш е да се боядисаш в ярко розово и да гледаш как то избледнява с всяко измиване – промените в цвета са извън твоя контрол, което прави процеса безкрайно забавен.

4. Карамелена блондинка

Макар карамелените краища, които са предпочитани сред брюнетките, притежателките на руси коси също могат да се доверят на мекото им излъчване. Красотата на тази прическа произлиза от деликатно поставените бебешки кичури, които я просветляват закачаливо. Разбира се, трябва ти добър фризьор, за да постигнеш хитрия резултат. Забележи, че светлите кичури се преливат напълно сред другите, давайки впечатлението за хомогенен цвят. Именно тук се крие непринуденото излъчване и майсторството на прическата. Съвет: ако имаш тъмна коса, русите бебешки кичури са добър начин да се отървеш от оранжевеещите/медени тонове.

Коса в розово злато - виж всички предложения в галерията долу:

Галерия: Пролет, окъпана в лукс: 16 идеи за коса...

Виж всички снимки

5. Разпръснати светли кичури

A post shared by KRISTIN ESS HAIR (@kristin_ess) on

Прекрасна прическа – контрастиращите светли кичури са разположени в горния слой на косата, а долната част е оставена тъмна. Ако косата ти е по-светла, помоли фризьора ти да направи обратното – да боядиса горния ти пласт кичури в по-тъмен цвят.

►►► Коса в цвят опал - искаш ли я?

6. Прасковено с изненада

A post shared by BLEACH (@bleachlondon) on

Иначе казано, прасковена блондинка. Би трябвало да видиш много момичета по улиците това лято, чиито прически наподобяват тази на снимката.

7. Ореол от русо

Просветли лицето си с кичури в светлорусо, които го обрамчват нежно. Тази тенденция набра скорост миналата година и изглежда няма намерение да си ходи. Причината е разбираема – визията се постига бързо и лесно, като същевременно е доста ефектна.

8. Краища от захарен памук

Прелестен светлорозов цвят, който почти незабележимо се прелива от средата на русите кичури към краищата им. Лятото е времето, през което да експериментираш с пастелните тонове и избледняването им. Не го пропускай!