Лятното изящество си има име: Джоана Боров

Посети горещите Обединени арабски емирства в компанията на Джоана Боров, която омайва с бански и кафтани Larimelle Official.

Посети горещите Обединени арабски емирства в компанията на Джоана Боров, която омайва с бански и кафтани Larimelle Official.

Фотограф: Satish
Дизайнер: Larimelle Official
Модел: Joanna Borov

Разходи се из горещите Обединени арабски емирства в компанията на Джоана Боров, за да откриеш една от най-актуалните марки на този сезон - Larimelle Official.

Потопи се и наблюдавай от близо разнообразието от цветове под слънчевата светлина на красивия плаж. Larimelle използва най-качествените материали и произвежда всички облекла в Обединените арабски емирства.

Джоана Боров е модел и инфлуенсър от полски произход. Тя живее в Лос Анджелис, Калифорния, а кариерата й започва в Лондон, където учи в Университета по изкуствата.

Джоана е обиколила света, работейки като модел. В началото на тази година тя посещава Източна Европа и Обединените арабски емирства, работейки с различни модни и лайфстайл марки.

Боров участва в големите модни ревюта, включително Седмицата на модата в Париж, Седмицата на модата в Лондон, Седмицата на модата в Ню Йорк и Седмицата на модата в Лос Анджелис, и бе включена в множество кампании на някои от най-добрите дизайнери.

Копринените кафтани, които са идеални за пътуване, станаха много популярни и тепърва ще набират все повече актуалност.


Джоана има много последователи, защото освен че работи с различни марки, тя популяризира и здравословния начин на живот в социалните мрежи. Наскоро моделът говори публично за борбата си с ендометриозата (състояние, което засяга 1 от 10 жени). Боров се стреми да повиши осведомеността по въпроса и да подкрепи другите жени в тяхната борба.

Неотдавнашната кампания на Джоана за Larimelle ще те отведе на топлия плаж, където да се насладиш на банските костюми Larimelle, получили титлата за най-горещите бански за сезона.