Лиам от One Direction купонясва без бременната Черил

Певецът е в Лас Вегас

© splash

Въпреки че след няколко месеца Лиам от One Direction и половинката му Черил ще станат родители, младият изпълнител използва всяка минута преди да се отдаде на бащинството, за да купонясва. 

Той беше щракнат от папараци как трещи в популярен клуб в Лас Вегас. Докато се наслаждаваше на алкохола и музиката, обграден от млади момчета и момичета, никъде край него не се забелязваше 10 години по-възрастното му гадже. Лиам купонясва до малките часове на нощта, след което цялата компания набързо се изнесе. 

Галерия: Звездните двойки с голяма разлика във възрастта

Виж всички снимки

Певецът замина за Щатите, където подписа договор с местна звукозаписна компания, за реализирането на първия му солов проект. В клуба Лиам определено не можеше да се оплаче от липсата на женско внимания, но нито една от тях не го придруги към колата и хотела му. 

Това е така, тъй като певецът е верен на половинката си Черил и дори се надява, че двамата в най-скоро време ще пренесат връзката си на следващото стъпало - брак. Това вече е възможно, тъй като певицата и бивш ментор в X Factor най-накрая се разведе с втория си съпруг Жан-Бернар.