Летните секс авантюри според зодиакалните знаци

Виж какво казват зодиите за техните летни секс приключения!

 
 

Неговата зодия показва каква е идеалната лятна секс авантюра за него!

Докато пътуваш към морето, в главата ти се въртят хиляда и една дяволити мисли...

Представяш си как вилнееш из заведенията и един куп готини мъже опитват да изкопчат заветните цифри на мобилния ти, как дефилираш по плажа с новия си убийствен бански, как изведнъж потъваш в очите на най-готиния мъж на света и... цялата тази романтика опасно притъпява инстинкта ти за самосъхранение.

И ако искаш щастливо прекарване, трябва да усвоиш умелата навигация между подводните рифове на лятната фиеста!

Виж и какво казва неговата зодия за летните му секс преживявания!

Овенът чака приключение.

Високите температури, леките дрехи и алкохолът насърчават съблазняването, особено на плажа. Не се лъжете, че става въпрос за дълбоки чувства, защото тази зодия си пада по адреналина, но рядко започват сериозна връзка лятото.

Телецът е прелъстителят на бара.

Климатик, коктейл в ръка и свалка с жената на съседната маса е идеалният сценарий за лятна романтика. Следващата стъпка в сближаването е хапването в хубав ресторант, защото телците разчитат на сетивата. Лошото при техните летни афери е, че продължават кратко.

ВИЖ ТУК  и останалите  зодии!

Галерия: Неговите летни секс авантюри според зодията му

Виж всички снимки

Парти около (и в) басейн

Виждала си по холивудските продукции и сериали сцени с еротични моменти в готини басейни, нали?

Подобно изживяване може да бъде вълнуващо заради риска да бъдеш видян или хванат – това е ескалираща сексуалната възбуда мотивация. Най-важните неща, които трябва да запомниш са: хлорът в басейна може да подразни вулвата ти и да доведе до оток, сърбеж и парене на вагината, както и може да наруши функционирането на рН във влагалището ти, което мигновено води до инфекция.

Водата също така действа като АНТИлубрикант. Вместо да бързаш да го направите в басейна, се фокусирайте върху някаква игра, например воден волейбол, което ще доведе до още по-горещи страсти по-късно.

Възползвайте се от безтегловността във водата и експериментирайки с позиции, които искате да опитате и извън басейна. Не забравяйте и нежните милувки. Целувките са също една от най-добрите форми на интимност.

Остави влагата от водата да доведе до още по-мокри и по-страстни целувки – елемент, толкова важен за сексуалния отклик, който води до огромно сексуално удовлеторение.