Лесен трик за летен грим с лунички

Как да си направиш летен грим с лунички? На твоето внимание - лесен трик за съвършена красота от TikTok!

Оказва се, че за да си направиш летен грим с естествени лунички не е толкова лесно, колкото би ни се искало: най-често след плахи разкрасителни експерименти с моливи и къна лицето ти се покрива с петна и изглежда странно... За съжаление, не всеки има късмета да се роди с лунички, но понякога искаш да покажеш лицето си в нова светлина, като се разходиш като целуната от слънцето, нали?

Татуировките могат да се използват за постигането на финалния резултат на конкретната визия, но ако искаш да се сдобиеш с естествен ефект, тогава ще ти трябва тониран лак за коса. Да, да, правилно четеш! Гримьори и любители на красотата са открили страхотен начин да уплътнят лицето си със спрей-боя или пудра.

Галерия: Фотографи запечатаха красотата на луничките

Виж всички снимки

За разкрасителната процедура ще ти е необходим тониращ спрей за израснали корени, както и кърпа или стара тениска, която нямаш нищо против да изцапаш. Прибери косата от лицето си и го напръскай със спрей.

Важно: впръскай спрея бавно и стриктно на разстояние 30 см от лицето. И се стреми да го нанесеш равномерно. Натисни дозатора рязко, бавно, внимателно, така че спреят да лежи равномерно, а не на петна. След това попий лицето си с гъбичка за нанасяне на фон дьо тен и фиксирай грима си с пудра.

Как да оформиш веждите според формата на лицето

Вижте повече

Как да оформиш веждите според формата на лицето

Правилно оформените вежди могат да подчертаят най-красивите черти от лицето ти. Предлагаме ти примери от най-големите холивудски легенди.