Имало едно време в Холивуд една неудобна целувка

Изглеждаше сякаш всичко в света си вървеше нормално – очаквахме Брад Пит да изиграе поредната си зашеметяваща роля, но нещо доста пикантно се случи на премиерата на британския филм. Актьорът беше не само придружен от Лена Дънам, но и целунат от нея. Можеш ли да повярваш!

Брад Пит беше не само придружен от Лена Дънам, но и целунат от нея. Можеш ли да повярваш! 

Виж Брад и Анджелина с децата им в нашата галерия:

Галерия: Брад и Анджелина с децата си

Виж всички снимки

►►►Брад Пит още се обвинява за развода с Дженифър

Трудно за вярване е, че Once Upon a Time in Hollywood излиза само преди девет месеца. Изглеждаше сякаш всичко в света си вървеше нормално – очаквахме Брад Пит да изиграе поредната си зашеметяваща роля, но нещо доста пикантно се случи на премиерата на британския филм.

В случай, че се опитваш да си спомниш този интересен момент, не търси повече:

Е, сега Лена има обяснение за случката. Тя разкрива, че въпреки слуховете, които витаят в интернет, не се е възползвала от Брад и не го е целунала без негово съгласие.

„Не знам дали си спомняте, но се появи серия от неловки снимки на двама ни“, казва Лена. „Е, начинът, по който интернет го изтълкува, бе, че някак бях навлязла в личното му пространство без неговото съгласие, причинявайки му голям стрес… никога не бих насилила Брад Пит. Уважавам го твърде много като творец и приятел.”

Брад успокояваше гневната Лена през цялата нощ и се уверяваше, че не й е удобно. "По-късно същата вечер, знаейки, че се чувствам нервна, той ме заведе в една стая и тайно хапнахме пица. Казах му, че харесвам пръстена му и той ми го даде" – добави Лена. „Той е наистина мил човек, който със сигурност е прочел доста от слуховете. Бях супер нервна заради всичките идоли около мен, но Брад ме накара да се чувствам доста приятно."

Приятно или не, няма как да не ревнуваме Брад от Лена.