Гага с нов албум, вдъхновен от емоционалните травми

Лейди Гага разкрива, че албумът Chromatica е вдъхновен от болката, която преживява в предишните си любовни отношения.

Лейди Гага разкрива, че албумът Chromatica е вдъхновен от болката, която преживява в предишните си любовни отношения.

Виж еволюцията в образа на Лейди Гага в нашата галерия:

Галерия: От клоун до новата Мерилин Монро: еволюцията в...

Виж всички снимки

►►►Лейди Гага: С Брадли се правехме на влюбени

Карантината може да е гадна, но има поне едно хубаво нещо, което се случва през тези мрачни дни — предстоящият студиен албум на Lady Gaga, Chromatica. Изминават три дълги години, докато най-накрая го получаваме за приблизително девет календарни дни! Посрещаме с огромна радост прекрасните емоции, съпътстващи промоцията на албума — клиповете към песните и интервютата. Гага разкрива, че предишните й връзки са повлияли значително на нейните песни.

В разговор с водещия на Beats 1 Зейн Лоу, Гага разкрива, че старата болка я връща в звукозаписното студио. „Звукът, музиката, това, че съм себе си. Мога да взема нещо, което е изключително болезнено за мен, и да направя общочовешко парче от него, за да помогна на някой друг. Резултатът звучи ето така“, споделя тя.

Зейн нарича албума на Гага  „завръщане на дансинга“, на което тя отвръща — „правя танцов запис отново. И този дансинг е мой и аз го спечелих. И всички тези неща, през които преминах, не е нужно да изпитвам повече болка от това. Може би просто това е част от мен и трябва да продължа напред.“

И ако това не е достатъчно интригуващо, Гага издава и няколко текста! "Не съм нищо без стабилна ръка / не съм нищо, освен ако не знам, че мога", каза тя. "Все още съм нещо, макар и да нямам мъж / аз съм свободна жена."

Вече виждаш, че Chromatica спасява всички нас от собствените ни нещастия. Остават броени часове до излизането на нейния сингъл Rain on Me с участието на Ариана Гранде. Нямаме търпение!