Лана Дел Рей каза "Не" на Кание Уест

Певицата е отказал да пее по време на предложението му за брак.

След годежа между Кание Уест и Ким Кардашиян всички ние разбрахме, че под маската на високомерен и известен рапър всъщност се крие един много романтичен мъж. Не една и две жани завидяха на Ким за страхотния начин, по който Уест поиска ръката й - на рожденния й ден, с цял оркестър, фойерверки и огромен диамантен пръстен! Как да кажеш "Не" в такъв момент.

 

Изглежда обаче, Лана Дел Рей не е могла да се впечатли от Кание, както е направила Ким. Изпълнителят на "All Of The Lights" искал да зарадва половинката си с изпълнение на песента "Young and beautiful" от самата Лана, но гласовитата певица отрязала Уест.  Отказът на Дел Рей струвал на рапъра 50 хил. долара - толкова е хонорарът на 50-членния оркестър, който изпълнил песента вместо нея.

 

Според сайта RadarOnline,  Лана не е посочила конкретна причина за отказа си, но е била категорична, че няма да промени решението си. според анонимен източник Кание се е опитал да я притисне и да я накара да приеме, но без успех.

 

Когато след самия годеж Ким разбрала за намеренията на бъдещия си супруг, тя наистина се трогнала и дори шеговито подхвърлила, че Лана ще си промени мнението и ще иска да пее на сватбата им.