Круз Бекъм – гол и секси като баща си

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм за първи път се снима за корица на списание и повтори образа на баща си.

 Синът на Дейвид и Виктория Бекъм за първи път се снима за корица на списание и повтори образа на баща си.

Стилът на Харпър Севън Бекъм – виж го в галерията долу

Галерия: Стилът на Харпър Севън Бекъм

Виж всички снимки

►►►Суитшърт за 150 000? Завийте ми два, моля!

Малкият син на звездното семейство, Круз, снима фотосесия за i-D, позирайки, облечен в Balenciaga, Loewe и Willy Chavarria. Само че, разбираемо, феновете обърнаха много повече внимание на корицата на списанието, от която момчето е в образа баща си от култовата фотосесия през 2000 година, когато бившият полузащитник от националния отбор на Англия се появи на корицата на Home Magazine гол.

Круз на корицата на  i-D

В интервюто Круз разказва как родителите му са повлияли да се запали по бъдещата си кариера – след като завърши училище, Круз мисли да поеме по стъпките на майка си и сериозно да се отдаде на музикална кариера. Още от малък той е върл фен на Spice Girls, а веднъж дори се качил без позволение на сцената по време на концерт. Случило се през 2008 г., когато той бил една на три.

Круз се качва на сцената и групата остава на втори план

Круз се е пробвал и във футбола. И дори опитът му е бил успешен, защото го поканили да играе в "Арсенал". Но, любовта към музиката все пак се оказва по-силна.

„Бях на 11, когато мама ме доведе при Родни Джеркинс, продуцент, работил с Майкъл Джексън, Spice Girls, Бионсе, Лейди Гага... И аз записах първата си песен. Беше коледна песен“, разказва Круз.

Дейвид Бекъм на корицата на Home Magazine

Круз не е първото дете, което повтаря образа на звездния си родител във фотосесия. Дъщерята на Моника Белучи – Дева Касел, също се е снимала като майка си.