Кристиано Роналдо говори за смъртта на новороденото близначе

„Може ли скръбта да разруши семейство?“: Роналдо открито говори за смъртта на новородения си син.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

В края на април Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес посрещнаха бебета близнаци, но по-късно футболистът съобщи в социалните мрежи трагичната новина, че са изгубили момченцето си. Едно от децата е починало по време на раждането: „С дълбока тъга съобщаваме за смъртта на нашето малко момченце. Това е най-голямата болка, която всеки родител може да изпита. Само раждането на нашето момиче ни дава сили да изживеем този тежък момент с надежда и щастие“, написа футболистът в личния си профил в Instagram.

В интервю за The Sun Роналдо говори пред Пиърс Морган подробно за личната си трагедия: „Когато Джорджина пристигна у дома, децата започнаха да питат къде е второто бебе. Седмица по-късно решихме, че ще бъдем честни с децата и ще кажем, че Ейнджъл, както кръстихме сина си, ще отиде в рая”, казва футболистът.

Галерия: Най-горещите мъже в света

Виж всички снимки

Футболистът признава, че е много разстроен от смъртта на бебето: „Може би този период беше най-трудният в живота ми. И за мен, и за семейството ми, преди всичко за Джорджина... Загубата ни сближи с Джорджина и децата. В известен смисъл станах по-почтителен баща, по-приятелски настроен. Те се сближиха с мен, а аз с тях и Джорджина. Може ли мъката да разруши едно семейство? Случва се, но не и в нашия случай. След случилото се семейството ни стана още по-силно и изпитвам още повече любов към съпругата и децата си. Отчасти сега виждам живота си от нова гледна точка”, казва Роналдо The Sun.

Джорджина показа новородената си дъщеричка

Вижте повече

Джорджина показа новородената си дъщеричка

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес се съвземат след огромната загуба. Звездната двойка разкри какво име са дали на малката принцеса.