Кристен Стюарт: Обсебена съм. Лейди Ди ме преследва

Кристен Стюарт коментира новата си роля.

Кристен Стюарт коментира новата си роля.

Кристен Стюарт - винаги нестандартна! Виж в галерията по-долу:

Галерия: Кристен Стюарт - винаги нестандартна!

Виж всички снимки

►►► Приликата е страхотна: Кристен Стюарт като Даяна

Кристен Стюарт изигра принцеса Даяна във филма на Пабло Лараин „Спенсър“ и рзказа как й се е отразила тази роля: „Не мога да спра да мисля за принцеса Даяна... Тя означава много за мен, но осъзнах всичко това сравнително наскоро, защото съм от Лос Анджелис и не съм израснала в Англия. Преди това дори не съм се сещала за нея, защото живеех толкова далеч от всичко и от нея самата"

След като Кристен изигра принцесата на големия екран, тя напълно променила мнениет и отношението си към нея. Актрисата споделя пред El Paso Inc, че успява да усети каква невероятна личност е била принцеса Даяна: „Не мога да спра да мисля за нея. Често се чудя какво би си помислила тя за случващото се по света, за конкретен момент или събитие“

Стюарт отбелязва, че е направила всичко възможно, за да усвои колкото се може повече информация за принцеса Даяна, за да я покаже на екрана точно такава, каквато е била в живота: „Гледах всичко и продължавам да се опитвам да й подражавм. Понякога дори заспивам в нейния образ“, признава актрисата.