Криси: Третата бременност е наказание за мен

Криси Тейгън разказва за трудната си трета бременност: „Това е моето наказание“

Криси Тейгън разказва за трудната си трета бременност: „Това е моето наказание“

Стилът на Криси Тейгън​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Стилът на Криси Тейгън

Виж всички снимки

►►► Криси Тейгън с нови бебешки новини

34-годишната Криси Тейгън е сред звездите, обявили бременността си по време на карантина. Моделът и съпругът й Джон Леджънд се подготвят да станат родители за трети път.

Както и предните два пъти, Тейгън не пази в тайна бременността си и съвсем свободно споделя новини около здравето и общото си състояние с последователите си в социалните мрежи. И така, да припомним, че Криси вече показа как расте коремчето й и дори сподели видеоклип от видеозон.

Е, вчера Криси призна, че страда от третата бременност. Моделът сподели няколко видеоклипа, в които раказва за тежката си бременност.

"Не мислех, че почивката в леглото може да се приема буквално. Струваше ми се, че това означава, че просто си почиваш у дома... Но не, разбрах... Сега наистина имам нужда от почивка в леглото" - казва Криси.

Снимка: стори в Instagram

"Мисля, че това е наказание за мен за ентусиазма, с който говорих за предишните две бременности. Но сега разбирам всички, които казват, че бременността не е толкова лесна. Въпреки всичко все още съм много щастлива, че нося това бебе"