Криси Тейгън: Веганите и вегетарианците са ми ядосани

Защо веганите и вегетарианците обвиняват Криси Тейгън?

Защо веганите и вегетарианците обвиняват Криси Тейгън?

Стилът на Криси Тейгън, виж в галерията долу:

Галерия: Стилът на Криси Тейгън

Виж всички снимки

►►► Криси Тейгън: Пиех дяволски много

Криси Тейгън споделя често снимки и видеоклипове в своя Instagram профил на семейството. Но оказва се, че някои последователи не харесват факта, че Криси храни децата си с месо и им позволява да гледат телевизия.

Джон Леджънд и Криси Тейгън имат две деца – едногодишният Майлс и тригодишната Луна.

Неотдавна в интервю Криси сподели, че често става жертва на последователите си, които коментират под всяка снимка на децата й и то не особено добронамерено.

„Веднага след като публикувам снимка, на която децата се хранят с ребра или каквито и да било колбаси, коментарите под снимките са изпълнени с критика към мен. Веганите и вегетарианците са ми ядосани, защото смятат, че принуждавам децата да ядат месо и се опитвам да ги пристрастя към него от ранна детска възраст...“ - казва Тейгън.

Но това очевидно не е единственият проблем на хейтърите.

"Последователите ми очевидно имат проблем и с телевизията. Често гледаме телевизия у дома, да. В крайна сметка Джон и аз работим там. Съответно гледаме, децата също. Но на някой не му харесва и ме упрекват за това“ - споделя Тейгън.

Криси обаче не придава голямо значение на критиката. Тя отбелязва, че се радва на майчинството си, особено сега, когато децата са пораснали.

„В момента имаме наистина добри времена. Децата са по-големи и могат да общуват с нас, това е толкова страхотно“ - казва Тейгън.