Криси Тейгън: Тихи сме, но сме добре

Първата поява на Криси Тейгън в социалните мрежи след трагичната загуба на трето си бебе: Не сме активни, но сме добре.

Първата поява на Криси Тейгън в социалните мрежи след трагичната загуба на трето си бебе: Не сме активни, но сме добре.

20 пъти, в които Криси Тейгън е била майка за пример, виж в галерията по-долу:

Галерия: 20 пъти, в които Криси Тийгън е била...

Виж всички снимки

►►► Джон Леджънд с трогателна реч след аборта на Криси

След като двойката претърпя огромна загуба - припомняме, че Джон и Криси изгубиха своето трето бебе, което самият модел сподели, че са наричали Джак, разбираемо си даде почивка от социалните мрежи.

Преди броени дни Джон се появи на церемоният на музикалните награди Billboard, където направи трогателно изявление, посвещавайки песен на съпругата си. В следствие на изявата, Тейгън публикува снимки от думите на Джон и написа кратко, но много силно обръщение към последователите си: "Тихи сме, но сме добре. Обичаме всички ви много".

Думите на певеца докоснаха силно публиката и последователите на двойката, които изразиха горещо своята подкрепа: "Това е за Криси. Толкова обичам и ценя теб и нашето семейство. Заедно сме преживявали най-големите върхове и спадове. Да гледам как износваше децата ни беше толкова трогателно и истинско. Изпитвам страхопочитание от силата, която показа през най-тежките ни моменти... Да донесеш един живот на света е най-страхотният подарък. Изпитахме чудото, силата и радостта на този подарък и сега дълбоко усетихме присъщата му крехкост... Написах тази песен, защото имам вяра, че докато ходим по тази земя, ще държим ръцете си през всяка сълза, през всички върхове и спадове, през всички изпитания. Обещахме си това на сватбения си ден преди седем години и всяко предизвикателство, с което се сблъскахме, направи това обещание още по-силно и по-издръжливо. Любовта ни ще остане завинаги. Никога няма да се пречупим... Благодарим на всички, които ни изпращат благословиите и пожеланията си, цветя, картички, подкрепа и съпричастност. Ние чувстваме и ценим вашата любов и подкрепа повече, отколкото вие знаете... Сигурен съм, че Криси има много повече какво да каже за това, когато е готова. Просто знайте, че сме благодарни и изпращаме любов на всички вас и вашите семейства"