Криси Тейгън: Ще си направя малка почивка

Криси Тейгън обвява, че си дава почивка от социалните мрежи след скандала, който се получи между нея и писателката Алисън Роман.

Криси Тейгън обвява, че си дава почивка от социалните мрежи след скандала, който се получи между нея и писателката Алисън Роман.

Стилът на Криси Тейгън, виж в галерията по-долу:

Галерия: Стилът на Криси Тейгън

Виж всички снимки

►►► Криси Тейгън: Пиех дяволски много

34-годишният модел и съпруга на Джон Ледженд обяви, че ще си вземе „малка почивка“ от социалните мрежи след драмата, която се оформи между нея и писателката на New York Times Алисън Роман. Роман критикува непрестанно кулинарните проекти на Тейгън, а Криси от своя страна не наблюдава безучастно. След размяна на остри думи в социалните канали Тейгън решава да се оттегли.

Тя разкрива подробности от изненадващо преживяване в Twitter, след като случайни потребители в социалните мрежи започват да я тормозят и критикуват след коментари, направени от Роман.

„Действително мразя всичко, което предизвика тази драма. Да говорят за децата ми, че са „бебета в епруветки“ или да се правят някакви публични изказвания, подписани с моето име… няма да се оправдавам за това, че някой не ме харесва… струва ми се грубо, затова ще си направя малка почивка“ – пише тя.

Криси прави профила си защитен, така че вече само наличните й последователи могат да виждат туитовете, а бъдещите - ще трябва да бъдат одобрени лично от нея.