Криси Тейгън разкри каква операция й предстои

Криси Тейгън ще си прави отново пластична операция, но този път, за да премахне имплантите от гърдите си.

Криси Тейгън ще си прави отново пластична операция, но този път, за да премахне имплантите от гърдите си.

Стилът на Криси Тейгън, виж в галерията по-долу:

Галерия: Стилът на Криси Тейгън

Виж всички снимки

►►► Защо Криси Тейгън оперира гърдите си

За моделът предстои нова пластична операция, но този път, за да премахне имплантите от гърдите си.

След като се успокоиха нещата между Криси и Алисън Роман, Тейгън продължава с личната си кауза, която е поела в Twitter. И както най-вероятно повечето от феновете й са забелязали – напоследък постовете й са преобладаващо медицински.

Скоро звездата публикува видео в Twitter, в което си прави процедура за тест за коронавирус преди да се подложи на неразкрита операция. Но ето, че вече всичко се нареди и изясни.

По-късно Криси публикува своя снимка топлес в Instagram и написа:

„Хей, хей! Публикувах, че ще си правят тест за коронавирус в Twitter, защото ми предстои операция. Много хора са разбираемо любопитни, така че просто ще го кажа тук: ще си извадя циците! Те бяха страхотни..., но преминах вече през този период. Бих искала да мога да нося рокля в моя размер и да легна по корем комфортно! Не е голяма работа! Така, че не се тревожете за мен! Всичко е наред. Все още ще имам цици, просто ще са чисти мазнини..."

Неотдавна в интервю звездата обясни защо си е поставила имплантите: „Главно заради банските… Мислех си, че ако искам да позирам легнала по гръб, искам да се забелязват и да привличат внимание! Но след това дойдоха децата и гърдите ми започнаха да се пълнят с мляко… и сега съм прецакана“ – казва Тейгън.  

Успех с операцията, Криси! Стискаме палци всичко да е наред!