Криси Тейгън проговори след аборта

Моделът разкри причината за трагедията: "Знам, че трябва да споделя тази история..."

Моделът разкри причината за трагедията: "Знам, че трябва да споделя тази история..."

20 пъти, в които Криси Тейгън е била майка за пример, виж в галерията долу:

Галерия: 20 пъти, в които Криси Тийгън е била...

Виж всички снимки

►►► Криси Тейгън: Тихи сме, но сме добре

След тежката загуба, която претърпя семейството на Криси и Джон – загубата на третото им дете в двадесетата седмица от бременността, Криси намира сили да сподели мъката и чувствата си за трагичната развръзка с живота на сина им.

Благодарение на това откровено обръщение, става ясна и причината за случилото се – частично отлепване на плацентата.

"Не знаех как да се върна към реалния живот, затова написах това есе за Medium с надеждата, че мога по някакъв начин да продължа напред, но веднага щом го публикувах, сълзите потекоха, защото всичко изтече... окончателно. Не искам никога да не си спомням Джак" - така започва обръщението си Криси.

"Преляха ми много кръв, но имах усещането като, че ли минаваше през мен и сякаш изобщо не правехме нищо. Една вечер ми казаха, че на сутринта ще трябва да спрем всичко това... Отначало плаках малко, а след това започнаха гърчовете, с които изплаках много сълзи. Не можех да си поема дъх... не можех да се справи с невероятно дълбоката тъга, която изпитвах"

Снимките, които моделът публикува веднага след аборта в своя профил в Instagram предизвикаха двупосочни реакции от страна на последователите й – някой веднага започнаха да изразяват съпричастността и подкрепата си, докато други я осъдиха, че дори и в най-тежкия си момент, тя отново „работи“.

Оказва се, че Джон е бил против, но Криси наистина е настояла за тези снимки: "Помолих майка ми и Джон да снимат, колкото и разочароващо да беше това. Обясних на Джон, че имам нужда от тези снимки, въпреки, че никога не съм си и представяла, че ще поискам нещо такова... той просто трябваше да го направи. Чувстваше се отвратително. Нямаше никакъв смисъл за него. Но аз знаех, че трябва да запомня този момент завинаги, точно така, както си спомням целувката ни пред олтара и сълзите ни от радост след раждането на децата. И знаех, че трябва да споделя тази история"

Звездата пише още, че не се интересува от критиките, с които се сблъсква, защото е направила снимките за онези хора, които също са преживели такава мъка.

"Изживях го и реших да го направя... тези снимки не са за всеки, а за хора, които са го преживели или искат да знаят как е. Тези снимки се направени само за тези, които се нуждаят от тях. Мислите на другите нямат значение за мен"

Снимка: @chrissyteigen

Криси разкри, че пепелта на бебето вече се намира в малка кутия и лично тя и съпругът й ще я разпръснат в близост до дърво, намиращо се до новия им дом, в който всъщност вече Джак има отделна стая.

"Хората казват, че тези преживявания отварят дупка в сърцето. Разбира се, имам дупка в него, но тя беше изпълнена с любов към това, което толкова обичах. Това място не ми изглежда празно. Пълно е..."