Криси Тейгън: Казахме на децата, че Джак вече го няма

Криси сподели в социалните мрежи, че с Джон вече са събрали смелост да кажат на Луна и Майлс, че Джак вече го няма.

Криси сподели в социалните мрежи, че с Джон вече са събрали смелост да кажат на Луна и Майлс, че Джак вече го няма.

20 пъти, в които Криси Тейгън е била майка за пример, виж в галерията долу:

Галерия: 20 пъти, в които Криси Тийгън е била...

Виж всички снимки

►►► Криси Тейгън изгуби третото си дете

След загубата на третото си дете в 20-ата седмица на бременността Криси и Джон се възстановяват бавно, но успешно. Двойката не скри нито една от емоциите, които преживя от самия момент на трагедията, до моментите на преодоляване и възстановяване. Част от последователите изпращат непрестанна подкрепа и обич към семейството, докато има и такива, които нападнаха Криси, че дори и в момент на неописуема мъка не спира да "работи", обвинявайки я, че публикува снимки от болницата, преживявайки трагичните събития и преминавайки през тотален емоционален срив.

Тейгън запази мълчание за известно време в интернет пространството, след което постепенно започна да се завръща.

►►► Криси Тейгън: Тихи сме, но сме добре

Първо сподели пост, с който да успокои тези, които действително бяха загрижени за семейството, че са добре, но имат нужда от време. През това време Джон се появи на наградите Billboard, изпълнявайки песента Never break в чест на Криси, казвайки, че тя ще разкаже за преживяванията си тогава, когато е наистина готова.

Така се и случи - малко след това Тейгън написа есе, в което споделя откровено чувствата и емоциите си, пояснявайки, че прави всичко това още от самото начало в знак на подкрепа за всички, които са преминали или в момента преминават през това, защото е непосилно човек да се справи сам.

►►► Криси Тейгън проговори след аборта

Малко по-късно моделът показа и новата си татуировка в чест на малкия Джак.

Instagram: @chrissyteigen

Ето, че сега Тейгън има нова мисия с ново послание. В скорошна публикация в личния си Instagram тя публикува видео, в което разказва как с Джон са казали на децата, че Джак вече го няма.

"Днес донесохме вкъщи пепелта на бебе Джак, урната, която завързахме с църковно въженце. Луна веднага постави плюшеното си мече до нея и най-хубавото е, че сподели с Джак любимите си оризови пръчици... Тя просто е невероятна"

"Днес много мисля за Джак. Домът ни е отворен за живота, смъртта, скръбта и много други неща. Опитваме се да обясним тези неща на децата и да намерим красив и духовен отговор на всеки въпрос. Знам, че това е доста странна публикация, но исках да я споделя, така че никога да не забравя тази част от мен. С нея животът е много по-добър. Липсваш ми, Джак. Липсваш на всички ни"