Криси Тейгън изпадна в дълбока депресия

Звездата сподели в публикация, че все още се възстановява от преживения спонтанен аборт.

34-годишната Криси Тейгън, която наскоро загуби детето си, написа в Twitter защо все още не може да се върне напълно в социалните мрежи (тя публикува няколко снимки) и сподели моменти от ежедневието си с феновете. Звездата сподели в публикация, че все още се възстановява от преживения спонтанен аборт.

20 пъти, в които Криси Тейгън е била майка за пример - в галерията долу

Галерия: 20 пъти, в които Криси Тийгън е била...

Виж всички снимки

►►►Криси Тейгън: Казахме на децата, че Джак вече го няма

„Не туитвам често, защото съм дълбоко депресирана. Но не се притеснявайте, получавам помощ и скоро ще се възстановя. Ще се обадят, когато се почувствам по-добре и съм готова да се срещнем, а вие можете да влезете и да ме грабнете, нали? Благодаря ти и те обичам!“, написа моделът.

Фен забеляза, че последната част от публикацията е по-скоро като обръщане към някого по-конкретно. Самата Тейген обаче отрече това предположение.

На 30 септември звездата обяви, че тя и съпругът й Джон Леджънд са загубили бебето си. В скорошно интервю певицата говори за загубата и подкрепата от грижовни хора.

„Получихме съобщения от толкова много хора, които също са преминали през това, въодушевени сме толкова много любов. Криси, разказвайки историята си, помогна на други хора в подобна тежка ситуация“, каза Джон.

Само преди няколко дни Тейгън публикува сладка снимка с майка си и дъщеря си Луна.

„Скоро ще ви разкажа историята на последните четири най-трудни дни в живота ми. Дотогава имам нужда от майка си“, написа Криси под снимката, на която е в обятията на майка си.

Стилът на Криси Тейгън – в галерията долу

Галерия: Стилът на Криси Тейгън

Виж всички снимки

След септемврийската трагедия Криси беше откровена с феновете си и сподели подробности за случващото се. Тя публикува поредица от черно-бели снимки от болницата, на които плачеше и държеше бебето Джак на ръце. Тогава тя показа урната с пепелта на бебето, която тя и Джон Леджънд държат у дома. Най-голямата дъщеря на двойката направи импровизиран олтар, където постави лакомство и плюшено мече за неродения си брат.

Някои хора критикуват звездата, че е толкова откровена. По време на появата си в Good Morning America, Тейгън обясни, че снимките са направени за „хора, които изпитват същата болка“.

„Не ме интересува дали сте били обидени или отвратени“, каза тогава, признавайки, че съпругът й се притеснява да прави тези снимки.

„В нашата къща се говори открито за живота, смъртта, скръбта. Опитваме се да обясним тези неща и да отговаряме на въпроси, представяйки всичко това красиво, духовно, но правдиво“, обобщи моделът.