Криси Тейгън изгуби третото си дете

Криси Тейгън и Джон Леджънд обявиха, че са изгубили третото бебе, което очакваха, след две кръвопреливания.

Криси Тейгън и Джон Леджънд обявиха, че са изгубили третото бебе, което очакваха, след две кръвопреливания.

Стилът на Криси Тейгън​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Стилът на Криси Тейгън

Виж всички снимки

►►► Криси Тейгън: "Третото бебе се развива бързо"

34-годишната Криси Тейгън претърпя спонтанен аборт, за който сама разказа в личния си профил в Instagram:

"Съкрушени сме и изпитваме толкова силна болка, за която само сме чували, но никога не сме изпитвали. Не успяхме да спрем кървенето и да дадем на детето необходимото количество кръв, въпреки безкрайните кръвопреливания..." - пише тя.

Преди няколко дни моделът сподели, че е хоспитализирана с тежко кървене. На звездата й е бил предписан режим на активна почивка, но в същото време тя отбеляза, че се чувства много добре и е в отлично настроение. Тейгън сподели, че със съпруга си Джон Леджънд вече са измислили име за бъдещия си син, защото още от първите дни са го наричали Джак.

"Никога до сега не сме решавали какви ще бъдат имената на нашите деца до последния възможен момент след раждането им. Точно преди да напуснем болницата. Но по някаква причина бяхме започнали да се обръщаме към това малко момче в корема ми с името "Джак". Така че той винаги ще бъде Джак за нас. Джак работи толкова много, за да бъде част от нашето малко семейство, и ще бъде завинаги..."

Снимка: @chrissyteigen

"На нашия Джак - толкова съжалявам, че първите няколко мига от живота ти бяха изпълнени с толкова много усложнения, че не можахме да ти дадем всичко, от което се нуждаеше, за да оцелееш. Винаги ще те обичаме."

Криси благодари на последователите си за подкрепата и любовта, която семейството й е получило в тези тежки времена за нея и цялото семсйтво, като отбелязва, че всичко това е много ценно за нея.

Снимка: @chrissyteigen

"Толкова сме благодарни за живота, който имаме, за нашите прекрасни деца Луна и Майлс, за всички невероятни неща, които успяхме да преживеем. Но всеки ден не може да бъде изпълнен със слънце. В този най-мрачен ден ние ще скърбим, ще изплачем очите си, но и ще се прегръщаме и обичаме по-силно, и ще преминем през това" - пише Тейгън.