Криси Тейгън има нова приятелка: Меган Маркъл

Какво сближи херцогинята на Съсекс и модела?

Какво сближи херцогинята на Съсекс и модела?

20 пъти, в които Криси Тейгън е била майка за пример, виж в галерията по-долу:

Галерия: 20 пъти, в които Криси Тийгън е била...

Виж всички снимки

►►► Меган Маркъл планира да роди вкъщи

Отговорът е не особено приятен: нещастието. Криси Тейгън сподели, че Меган Маркъл я е подкрепила много след спонтанния аборт с третото си дете.

Криси Тейгън направи спонтанен аборт в средата на бременността си миналата есен. Моделът преживя тежко този момент, за който сподели в Instagram още в момента на случилото се и много дълго време не можеше да се възстанови. Скоро 35-годишният модел разкри, че е усетила силна подкрепа от страна на 39-годишната Меган Маркъл. Херцогинята също изгуби дете и то неотдавна, което може би е била и причината за силната  подкрепа към Криси.

"Тя беше толкова мила с мен. Писа ми за бебе Джак. Тя е наистина прекрасна и много мила - точно както всички казват" - сподели Тейгън в ефира на шоуто на Анди Коен.

Тейгън добави, че не разбира защо Меган е толкова критикувана и защо се опитват да я представят в лоша светлина. Криси поддържа добри отношения с Меган Маркъл и съпруга й принц Хари. Тя разкри, че е говорила с тях след интервюто им с Опра Уинфри. Тейгън сподели, че публичните признания на херцозите на Съсекс за кралското семейство са я изненадали много, но отбеляза, че тя вярва в честността на Меган: "Мисля, че тя беше много честна и открита още от самото начало".