Криси и Джон организират сватба у дома

Сватба по време на пандемия.

Сватба по време на пандемия.

Стилът на Криси Тайгън, виж в галерията по-долу:

Галерия: Стилът на Криси Тейгън

Виж всички снимки

►►►Криси Тейгън: Веганите и вегетарианците са ми ядосани

Преди няколко дни Криси и Джон организират официално тържество на две от плюшените играчки на дъщеря си. Церемонията се проведе на плажа и бе излъчена на живо в Instagram профила на Криси.

Очевидно звездите се опитват да бъдат креативни в намирането на начини да забавляват децата си, докато са в социална самоизолация.

Миналият уикенд двойката организира официална сватба на брега на Клоуи и Наш, две плюшени животни, които принадлежат на дъщеря им Луна.Тейгън засне церемонията и сподели в социалните мрежи.

От видеото става ясно, че Криси е в ролята на водещ на сватбата: „Благодаря ви, че сте тук, днес, в този много специален ден… В началото бе неочаквано, тъй като в къщата има толкова различни животни. Но кой знаеше, че Клоуи и Наш ще се разбират толкова добре. Никога не се нощували разделени“.

По-късно Леджънд поздрави новобрачната двойка с песен на Селена Гомес.

Припомняме, че по-рано този месец Джон Ледженд разказа как забавляват децата си, докато са в самоизолация.

„Наехме къща на плажа, защото решихме, че ще е по-лесно да се грижим и забавляваме децата тук, на плажа. Ние просто се опитваме да намерим неща, които да правим заедно през цялото време… Просто се опитваме да ги забавляваме и да ги караме да се чувстват добре и обичани“.