Крис Нот се завърна в IG след обвиненията

Крис Нот се завърна в социалните мрежи след обвиненията в изнасилване, които повдигнаха две момичета срещу него.

Крис Нот се завърна в социалните мрежи след обвиненията в изнасилване, които повдигнаха две момичета срещу него.

Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от „Сексът и градът“ - преди и сега​, виж в галерията долу:

Галерия: Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от...

Виж всички снимки

►►► След сексуалния тормоз: още гадости срещу Тузара

След като няколко жени обвиниха Крис Нот в сексуално насилие, кариерата на актьора тръгна надолу. Припомняме, че първо марката за спортно оборудване Peloton премахна рекламата с негово участие, а след това направиха същото и създателите на продължението на Sex and the City, като изрязаха сцените с него от финалните епизоди.

"Крис приема много тежко своето „отхвърляне“. Близките му бяха сериозно притеснени за състоянието на актьора, тъй като заради този инцидент Крис и съпругата му започнаха да имат проблеми помежду си" - казва близък на актьора.

Сега обаче, очевидно, актьорът е дошъл на себе си. За първи път от месеци той публикува в социалните мрежи снимка на 14-годишния си син Орион, който очевидно се занимава сериозно с баскетбол: „Тръпка е да гледаш как любовта му към баскетбола разцъфтява“, пише Крис.

Няколко дни по-късно актьорът сподели още една снимка в чест на рождения ден на втория си син, двегодишния Кийтс: „Честит рожден ден, малък Кийтс! Ти внесе светлина и ясно небе в живота ни!“

Припомняме, че две жени обвиниха Крис Нот в изнасилване. Самият актьор вече даде изявление, като увери, че всичко е лъжа. Жертвите обаче заплашват да направят кореспонденцията си с актьора публична и да предоставят много реалистични доказателства.