Крис Нот е мъжът мечта и в реалния живот

Актьорът прави остро изказване за конфликта между Сара Джесика Паркър и Ким Катрал.

Актьорът прави остро изказване за конфликта между Сара Джесика Паркър и Ким Катрал.

Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от „Сексът и градът“ - преди и сега​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от...

Виж всички снимки

►►► 10 факта за „Сексът и градът“, за които не си подозирала

Отдавна е известно, че Ким Катрал и Сара Джесика Паркър са само екранни приятелки. В живота нещата между тях са съвсем различни и нямат нищо общо с приятелските взаимоотношения. А конфликтът им е една от причините Ким да не се завърне в продължението на "Сексът и градът". Крис Нот обаче за първи път коментира лошите отношения на колегите от сериала и, изглежда, дори застана на страната на една от актрисите.

Да се ​​върнем към предисторията: през 2017 г. Ким Катрал разкри, че няма приятели на снимачната площадка на сериала поради тяхната токсичност, а след известно време братът на актрисата, с когото са били много близки, почина. Тогава Сара Джесика Паркър реши да подкрепи колежката си, но Ким я обвини в лицемерие и заяви, че не са приятели.

Няколко години по-късно Крис Нот за първи път коментира конфликта им. В интервю за The Guardian той заяви, че не подкрепя Ким: „Не знам как се чувства. Много съм близък със Сара и характеристиката на Ким не й отива“.

Според него двете актриси са имали добри отношения на снимачната площадка, но случилото се е „нейният личен избор“

„Бих искал да приключи, защото всичко е тъжно и неудобно... Няма да позволя на никого да говори лошо за Сара и да я сочи с пръст. Винаги ще я защитавам. И това е всичко, което ще кажа по този въпрос!"